Στο πλαίσιο της συνέντευξης της Ρούλας Σταματοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια θυμήθηκε τις δικές της δύο εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν.

«Κανείς φαντάζεται, ειδικά πριν κάνει το πρώτο του παιδί, ότι όλα έτσι απλά γίνονται. Πάντα στη ζωή μπορεί να υπάρχουν και δυσκολίες. Σημασία έχει να είμαστε ανοιχτοί, να ψάχνουμε, να παίρνουμε βοήθεια, να ρωτάμε και να μην απογοητευόμαστε. Το λέω αυτό στις γυναίκες όλων των ηλικιών. Θυμάσαι που σου έλεγα, δεν έχει σημασία αν είσαι 20, αν είσαι 30, αν είσαι 40.

Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στη διαδρομή. Το έχω ακούσει σε πάρα πολλά κορίτσια που ήθελαν να μείνουν έγκυος και τα κατάφεραν στη δεκαετία 20-30. Εγώ η ίδια είχα πει για τον εαυτό μου, για τις δύο φορές που δεν προχώρησαν δύο εγκυμοσύνες, στη δεκαετία 30-40», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Θέλω να πω ότι όλα, όταν τα σκεφτόμαστε, νομίζουμε ότι γίνονται εύκολα και για κάποιους γίνονται πολύ εύκολα, αλλά κάποιοι άλλοι μπορεί να πρέπει να πασχίσουν λίγο παραπάνω».

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ