Η Kylie Jenner έδειξε στους fans της τον μόλις 3 μηνών γιο, κακρπό του έρωτά της με τον Travis Scott, του οποίου το όνομα δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί δημόσια. Η ιδρυτής της Kylie Cosmetics δημοσίευσε σε Instagram Story μια φωτογραφία με τα ποδαράκια του μωρού της με τα πόδια της 4χρονης αδερφής του Stormi Webster.

Η Kylie έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Έφτιαξα αυτά τα ποδαράκια».  Από τότε που γέννησε τον γιο της, στις 2 Φεβρουαρίου, η Kylie Jenner προβάλλει στιγμιότυπα με τον μικρό της, αλλά δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη μια ολόκληρη φωτογραφία του.  Η Kylie και ο Travis δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη το νέο όνομα του μωρού τους από τότε που η reality star ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι δεν ονομαζόταν πια Wolf.

kylie jenner

Στις 2 Φεβρουαρίου του 2022, η Kylie Jenner γέννησε το δεύτερο παιδί της. Το ζευγάρι αρχικά τον ονόμασε Wolf, αλλά η Kylie αργότερα αποκάλυψε ότι αυτό δεν θα ήταν πλέον το όνομά του.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας είχε αναφερθεί πρόσφατα στις δυσκολίες της λοχείας, λέγοντας: «Θέλω απλώς να πω στις μαμάδες που βρίσκονται στην περίοδο της λοχείας μου ότι η περίοδος μετά τον τοκετό δεν ήταν εύκολη, ήταν πολύ δύσκολη». Και πρόσθεσε: «Για εμένα προσωπικά, η περίοδος αυτή είναι δυσκολότερη από εκείνη μετά τη γέννηση της κόρης μου. Δεν είναι εύκολο ψυχικά, σωματικά και πνευματικά. Είναι λίγο τρελό και δεν ήθελα να γυρίσω στην καθημερινότητά μου χωρίς να το πω γιατί μπορεί να κοιτάζουμε στο διαδίκτυο άλλες μαμάδες που περνούν κάτι παρόμοιο, ίσως για κάποιους άλλους ανθρώπους η περίοδος αυτή να είναι πιο εύκολη για μένα όμως, όχι. Ήταν ιδιαίτερα σκληρή».

Η Kylie Jenner σε στιγμιότυπα με τον γιο της

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ