Μια φωτογραφία με την αδερφή της, Κατερίνα Σπυροπούλου, μοιράστηκε με τη μορφή Insta story η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την ίδια να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν.

Η παρουσιάστρια κοινοποίησε μια εικόνα τους από το 2016 όπου απαθανατίζονται χαμογελαστές και η ομοιότητά τους είναι έκδηλη. Η Κωνσταντίνα έχει μεγάλη αδυναμία στη μικρότερη αδερφή της και μάλιστα το εν λόγω στιγμιότυπο αποτελεί και σταθερό post της στα social media, στο οποίο αναφέρει: «Το μωρό μου είναι εδώ».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κατερίνα Σπυροπούλου με αυτήν την φωτογραφία είχαν αποσπάσει σχεδόν 5 χιλιάδες likes και αρκετοί followers της παρουσιάστριας είχαν επισημάνει πόσο όμορφες δείχνουν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναμένεται να χαρίσει ανιψάκι στην αδερφή της, καθώς εκξείνη και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν το πρώτο παιδί του.

Η tv hostess είχε αναφερθεί πρόσφατα στο πρώτο της παιδί και στο όνομα που θα του δώσουν, λέγοντας: «Είμαστε παραδοσιακοί και θα πάμε με την οικογένεια. Δεν έχω πει τι φύλο είναι. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτυ και θέλουμε να το πούμε με τον δικό μας τρόπο. Σίγουρα ο άντρας μου, ο Βασίλης το ξέρει το φύλο κι εμένα κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Το δωμάτιο θα το κάνουμε την τελευταία στιγμή. Δεν είμαι ούτε του ροζ ούτε του μπλε».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ