Τεστ για τον κορωνοϊό έκανε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Γωγώ Αλεξανδρινού με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό.

Η ίδια νιώθοντας υποχρέωση να κάνει το τεστ απέναντι στους συναδέλφους της, υποβλήθηκε σήμερα οικειοθελώς στην εξέταση ανίχνευσης. Αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας ξέσπασε σε κλάματα με το αντίκρισμα του αποτελέσματος, αφού της έφυγε ένα μεγάλο βάρος. Η ίδια έγραψε

Υποβλήθηκα σήμερα το πρωί στο τεστ ανίχνευσης του covid 19 οικειοθελώς, το θεώρησα υποχρέωση πρώτα προς τους συναδέλφους μου στο ΡΙΚ επειδή είμαι από τους εργαζόμενους που έχει παραμείνει στο πόστο του με μεγάλη συχνότητα φυσικής παρουσίας με πολυεπίπεδη (εξ αποστάσεως πάντα) συναναστροφή. Αυτονόητο ότι είχα έγνοια και για την οικογένειά μου- είμαι το μόνο μέλος που δε περιορίστηκε. Δεν έκλεισα μάτι χτες από την αγωνία και σήμερα αναμένοντας το αποτέλεσμα «πήρε φωτιά» ο φούρνος- μήπως και ξεχαστώ!
Τόσο κλάμα έκανα όταν ήρθε το μήνυμα που νόμιζαν στο σπίτι ο,τι είμαι θετική στον ιό. Μεγάλη ανακούφιση… Όσοι εργάζεστε εκτός σπιτιού και συναναστρέφεστε κόσμο, επιδιώξετε να κάνετε την εξέταση. Δεκαπέντε άβολα δευτερόλεπτα είναι… Καλό Πάσχα σε όλους, υπομονή,θετική σκέψη και σύντομα θα είμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ