Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε στην κάμερα του Survivor All Star, στηρίζοντας με τον δικό της τρόπο το ειδύλλιο της Καρολίνας με τον Μάριο Πρίαμο.

Ωστόσο, παραδέχτηκε πως με τον ίδιο τρόπο συνάντησε κι εκείνη τον Σάκη και μάλιστα το είχαν κανονίσει για να πάνε μαζί με την Καρολίνα να δουν τα ταίρια τους.Unmute

«Η αλήθεια είναι ότι έχουν βρεθεί τα παιδιά (σ.σ. Μάριος και Καρολίνα) όπως και εγώ με τον Σάκη. Βρέθηκαν με πάρα πολύ κόπο γιατί οι καλύβες μας είναι πολύ μακριά. Για να βρεθείς με τον άλλον πρέπει να μπεις μέσα από το δάσος. Είχαμε κοπεί παντού από τα φύλλα κλπ. Αλλά βρεθήκαμε, πήρα εγώ την Καρολίνα, πήρε και ο Σάκης τον Μάριο. Έγινε μία συνάντηση. Καταλαβαίνουμε όλοι τους κανόνες του παιχνιδιού. Αυτό δεν γίνεται να γίνει και είπε κι ο Γιώργος, εάν ξαναγίνει, δεν θα την πληρώσω μόνο εγώ και ο Σάκης γιατί εμείς πήραμε το βάρος πάνω μας. Αλλά όλη η ομάδα», η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Καρολίνα παραδέχθηκε την αγάπη της για τον Μάριο

Η Καρολίνα Καλύβα απάντησε για όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού.

Συγκεκριμένα μίλησε για το γεγονός πως η ίδια κι ο Μάριος Πρίαμος βρίσκονται κρυφά στην ζούγκλα.

«Όταν μιλάμε για αγάπη, η αγάπη δεν έχει όρια. Δεν μας έχουν βάλει όρια να μην βλέπουμε τους αντιπάλους μας και λοιπά. Είναι ανθρώπινο κατά βάση. Πραγματικά δεν μπορώ να υποσχεθώ αν θα ξαναγίνει και κατά πόσο θα φάει την ποινή όλη η ομάδα. Όταν υπάρχει αγάπη, δεν υπάρχει όριο», είπε μεταξύ άλλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ