Η Britney Spears ισχυρίστηκε ότι η μητέρα της ήταν αυτή που έβαλε την ιδέα στο κεφάλι του πατέρα της Jamie να μπει υπό συντηρητική κηδεμονία, κάτι που η pop star γνωστοποίησε με μια πλέον διαγραμμένη ανάρτηση στο Instagram το βράδυ της Τρίτης.

«Το πιο επικίνδυνο ζώο στον κόσμο είναι μια σιωπηλή χαμογελαστή γυναίκα» κοινοποίησε η Britney Spears κι έτσι έβαλε στο στόχαστρο τους γονείς: «Ο μπαμπάς μου μπορεί να ξεκίνησε τη συντηρητική κηδεμονία πριν από 13 χρόνια, αλλά αυτό που ο κόσμος δεν ξέρει είναι ότι η μαμά μου είναι αυτή που του έδωσε την ιδέα».

Στη συνέχεια, η 39χρρονη τραγουδίστρια επισήμανε: «Δεν θα πάρω ποτέ πίσω εκείνα τα χρόνιαΜου κατέστρεψε κρυφά τη ζωή».

Απευθυνόμενη στη μητέρα της, Lynne Spears, η Britney Spears ολοκλήρωσε: «Ξέρεις ακριβώς τι έκανες… ο μπαμπάς μου δεν είναι αρκετά έξυπνος για να σκεφτεί ποτέ μια συντηρητική κηδεμονία».

Μάλιστα, η καλλιτέχνιδα είχε προλογίσει την εκπληκτική αποκάλυψη γράφοντας: «Τη στιγμή που ΧΑΜΟΓΕΛΑ και συνειδητοποιώ ότι δεν το έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό!!!! Η μαμά μου ΑΝΗΣΥΧΕΙ τόσο πολύ και λέει “Φέρεσαι παράξενα… τι σου συμβαίνει;” Λέω “Γεια, με λένε Britney Spears… χάρηκα που επιτέλους σε γνώρισα!!!“».

«Πριν προχωρήσω παραπέρα, συγχωρέστε με εκ των προτέρων», συνέχισε. «Πέρασαν 13 χρόνια και είμαι λίγο σκουριασμένη. Ήταν μια οικογενειακή επιχείρηση πριν… δεν είναι πια αυτό!!!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ σήμερα γιατί χαμογελάω… σε ευχαριστώ που έφυγες από τη ζωή μου και επιτέλους μου επέτρεψες να ζήσω τη δική μου!!!! Ξέρω πόσο κακό ακούγομαι;;; Ναι… 100 δισεκατομμύρια τοις εκατό».

Στις 29 Σεπτεμβρίου, ο πατέρας της Britney Spears τέθηκε επίσημα σε αναστολή από τη συντηρητική κηδεμονία της pop artist, αφού η δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες αποφάσισε ότι «το περιβάλλον ήταν τοξικό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ