«Έκανα πέντε ψυχοθεραπείες τη μέρα την περίοδο του διαζυγίου μου», δήλωσε η Adele, η οποία δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά στους θαυμαστές της για την προσωπική της ζωή.

Μιλώντας για την ψυχοθεραπεία και τον δύσκολο χωρισμό από τον πρώην της Simon Konecki, η Adele δήλωσε πως εκείνη την περίοδο, επισκεπτόταν τον ψυχολόγο της έως και 5 φορές την ημέρα.

«Ξεκίνησα και πάλι την ψυχοθεραπεία γιατί την είχα σταματήσει μερικά χρόνια. Το χρειαζόμουν», είπε αρχικά η ερμηνεύτρια. «Την περίοδο του διαζυγίου, έκανα πέντε θεραπείες την ημέρα. (…) Αλλά, τώρα το κάνω γιατί θέλω να σιγουρευτώ ότι καλυτερεύω κάθε εβδομάδα για να είμαι βέβαιη ότι μπορώ να σας δώσω τα πάντα».

Επιπλέον η Adele, δεν έκρυψε το ποσό τρόμο της προκαλούν οι δημόσιες εμφανίσεις και συγκεκριμένα οι συναυλίες, όπου πρέπει να εμφανιστεί σε ένα τόσο μεγάλο πλήθος και να δώσει τον καλύτερο την εαυτό. Και σε αυτήν την περίπτωση ωστόσο, η θεραπεία είναι ο τρόπος που την βοηθά να διαχειριστεί το άγχος και τον τρόμο της και να συνεχίζει να φτάνει την καριέρα της πολύ υψηλά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ