Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν παρευρέθηκε στην προγραμματισμένη της εμφάνιση στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Η επιχειρηματίας είπε μέσα από stories της ότι δεν την σεβάστηκαν και έτσι επέλεξε να μην πάει.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ξέσπασε για αυτό το συμβάν και έγραψε ένα αιχμηρό κείμενο για εκείνη ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο μία νέα κόντρα.

«Κάπως έτσι ένιωσαν σπουδαίοι οι απανταχού παίκτες ριάλιτι. Οι οποίοι φυσικά έχουν κάθε δίκιο να νιώθουν έτσι, όταν δέκα τουλάχιστον εκπομπές τους ακολουθούν κατά πόδας, τους παρακαλάνε για μία δήλωση και κάνουν την τρίχα τριχιά. Και κάπως έτσι φτάσαμε σε σημείο μία παίκτρια ριάλιτι να ακυρώσει στο παρά πέντε την συμμετοχή της σε εκπομπή γιατί δεν την προανήγγειλαν. Καλά να πάθουμε όλοι. Εμείς το προκαλέσαμε αυτό. Δοξάσαμε την υποκουλτούρα και τώρα αντιλαμβανόμαστε τις συνέπειες. Αναρωτιέμαι τι θα γίνονταν όλοι αυτοί αν δεν τους καλούσε κάποια εκπομπή. Πόσο πιο καλή τηλεόραση θα είχαμε και πώς θα είχαν μπει όλοι στην θέση που τους αρμόζει. Αλλά ποιος τολμάει; Ελάχιστοι» έγραψε χαρακτηριστικά  η Αφροδίτη Γραμμέλη στη στήλη της.

Λίγο αργότερα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δημοσίευσε κάποια Instagram Stories στα οποία έγραφε:

«Ο αντίλογος κ. Γραμμέλη λέει ότι κάπως ανώτεροι αισθάνονται ορισμένοι παρουσιαστές – δημοσιογράφοι και μάθανε να υποτιμούν τους άλλους συνανθρώπους τους με ζωντανό παράδειγμα ο τρόπος που μιλάτε για τους παίκτες reality, οι οποίοι είναι άνθρωποι σας και εσάς και δίνουν ψωμί στις εκπομπές που δουλεύετε (…) Καταλαβαίνω δε με το λογύδριό σας θέλετε να φανείτε αγαπητή στο συνάφι σας… Τέλος, να σας πω πως δεν έχετε δικαίωμα να κουνάτε το δάχτυλό σε κανέναν και πως ευτυχώς για εμένα δεν έχω ανάγκη και δεν ζω από τα καλέσματα των εκπομπών. Ίσως εσείς ζείτε από αυτά!».

Η δημοσιογράφος το βράδυ της Δευτέρας είδε την απάντηση της σχεδιάστριας και θέλησε να απαντήσει και πάλι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και τότε ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Δείτε κάποια tweets που αντάλλαξαν στο twitter:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ