Ετοιμαστείτε! Το Gossip Girl επιστρέφει ! Η σειρά που μεσουράνησε πριν από 10 και πλέον χρόνια  επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες με νέα επεισόδια!

H  «HBO Max», ετοιμάζει 10 ωριαία επεισόδια μίας νέας εκδοχής της σειράς που εκτόξευσε την καριέρα των Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford και Ed Westwick

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η ιστορία στα δέκα νέα επεισόδια διαδραματίζεται οκτώ χρόνια μετά το φινάλε της αρχικής τηλεοπτικής σειράς και θα παρακολουθεί μια νέα γενιά πλούσιων παιδιών της Νέας Υόρκης, που τίθενται επίσης υπό το «άγρυπνο μάτι» του περίφημου ιστότοπου Gossip Girl.

Ο νέος κύκλος του Gossip Girl, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εξερευνά πόσο άλλαξαν τα social media και η σύγχρονη πραγματικότητα της Νέας Υόρκης τα χρόνια που ακολούθησαν.

Ποια θα είναι η σύγχρονη Σερίνα Βαν Ντερ Γουτσεν;

Σύμφωνα με πληροφορίες πρωταγωνίστρια της σειράς θα είναι η ηθοποιός και μουσικός Έμιλυ Αλιν Λιντ, η οποία θα υποδείεται την Audrey, η οποία έχει μακροχρόνια σχέση , και κάπως θέλει να εξερευνήσει τι άλλο υπάρχει για την ίδια εκεί έξω. Η παραγωγή της σειράς δεν έχει κάνει γνωστές άλλες πληροφορίες για τη σειρά .

Να αναφέρουμε ότι η Λιντ, έχει πρωταγωνιστήσει σε σειρές του ABC όπως το Revenge, Criminal Minds, Code Black and many more.

To Hollywood Reporter αναφέρει ότι πέρασαν για κάστινγκ σωρεία νέων ηθοποιών. Πάμε να θυμηθούμε τους παλιούς όμως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ