Στο GNTM της Τρίτης υπήρξε μια ανατροπή, μιας και ο Βασίλης Παρωτίδης αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον διαγωνισμό.

Ο ίδιος, λίγη ώρα μετά το τέλος του επεισοδίου, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

“Μια πολύ δυνατή εμπειρία με έντονα συναισθήματα φτάνει μέχρι εδώ για εμένα. Τα έζησα όλα στο φουλ !Ενθουσιασμό, χαρές, επιτυχίες, λύπες, πίεση, άγχος κι αλλά πολλά που δεν τα χωράει ένα ποστ ή ένα στορυ. Είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που γνώρισα εκεί, για αυτούς που με στήριξαν σε όλη την πορεία και με στηρίζουν ακόμα. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους τους δικούς μου ανθρώπους που ήταν δίπλα μου σε οοολο αυτό το πρότζεκτ με την αγάπη τους κι την αμερόληπτη πίστη τους σε εμένα since day one, ακόμα και σε στιγμές που ούτε ο ίδιος δεν πίστευα στον εαυτό μου. Και φυσικά ένα θερμό ευχαριστώ στην παραγωγή του Gntm που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία, στον coach (@yiorgoskaravas_official ) και στους κριτές (@genevievevv @ismini_mini @angelosbratis @skoulos ) για την βοήθεια κι τις συμβουλές που μου παρείχαν! Τέλος, όλοι εσείς που με στηρίζετε και με καταλαβαίνετε να ξέρετε πως εκτιμω απεριόριστα όλη αυτή την υποστήριξη και είμαι υπερβολικά χαρούμενος για όλα τα όμορφα μηνύματα που μου στέλνετε. Δεν θα πω αλλά εδώ. Η ψυχική μας υγεία είναι πάνω απ όλα, αυτό είναι αυτονόητο! Δεν τελείωσε τιποτα τώρα. Τα καλύτερα έρχονται και είναι ποοολλαα. We just started! Stay positive”, έγραψε ο 19χρονος.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ