Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM ανάμεσα στη Σοφία Χατζηπαντελή και τις Κύπριες bookers μοντέλων, Γιώτα Κουφαλίδου και Μύριαμ Γεροκώστα.

Συγκεκριμένα, ένα από τα πολλά μοντέλα που πέρασαν από τις auditions ήταν και η 26χρονη Ζωή με καταγωγή από την Κύπρο. Όταν το μοντέλο ρωτήθηκε για την εμπειρία της στο modelling, το μοντέλο δήλωσε ότι έχει τρία πρακτορεία που την εκπροσωπούν με τους κριτές να αναρωτιούνται πως, αφού ανήκει σε τόσα πρακτορεία, δεν έχει καταφέρει να δουλέψει παραπάνω στο εξωτερικό.

Για να συζητήσουν περεταίρω το θέμα, καλέστηκαν στο πλατό οι δύο bookers του μοντέλου που είναι η Γιώτα Κουφαλίδου και η Μύριαμ Γεροκώστα. Ωστόσο, ενώ στην αρχή τις υποδέθχηκαν θερμά η Σοφία Χατζηπαντελή εκνευρίστηκε με τις δύο γυναίκες όσο περνούσε η ώρα καθώς έκαναν παρεμβάσεις στις απαντήσεις που έδινε το μοντέλο.

Η κριτής του GNTM άρχισε να φωνάζει και να τις διώχνει από τις καρέκλες όπου κάθονταν, με τις ίδιες να μην μπορούν να καταλάβουν γιατί εκνευρίστηκε η Σοφία Χατζηπαντελή. «Εσείς οι δύο πίσω στο δωμάτιο. Σας παρακαλώ! Στο καλό. Αν δεν φύγετε τώρα, θα σας πάρω μόνη μου», φώναξε η Κύπρια κριτής.

«Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα που είπε η Σοφία στις κοπέλες να φύγουν, σίγουρα δεν ήξερα πως να αντιδράσω και την ώρα εκείνη ήταν άβολο», είπε αργότερα η διαγωνιζόμενη για την στάση της Σοφίας Χατζηπαντελή. Ενώ η Βίκυ Καγιά είπε στη Χατζηπαντελή για το συμβάν: «Γιατί είσαι τόσο αυστηρή;»

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην audition:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ