Τα γυρίσματα του GNTM έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό κι αυτήν την περίοδο, όπως έχει γίνει γνωστό, πραγματοποιούνται τα bootcamp. Χθες, μέσα από την εκπομπή ”Με αγάπη Χριστιάνα” μάθαμε για μια σκηνή που εκτυλίχθηκε μεταξύ Κυπρίων στο ριάλιτι μόδας. Για την πέμπτη σεζόν, η παραγωγή έρχεται με νέα κριτική επιτροπή και καινούργια πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες.

Την εμφάνιση της στο δημοφιλές ριάλιτι κάνει και η Μαίρη Βιτινάρος, που αναλαμβάνει τον ρόλο του coach ή αλλιώς του model instructor στα bootcamp. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την κάμερα της εκπομπής ”Breakfast@Star” και η ίδια μίλησε για τον ρόλο της, αλλά και για την εμπειρία της στο χώρο του μόντελινγκ.

Η Βιτινάρος είναι γεννημένη στην Αυστραλία αλλά από Έλληνες γονείς, με καταγωγή από Καλαμάτα. Με μια μεγάλη πορεία στο μόντελινγκ, ξεκινώντας από τα 17 της χρόνια το μοντέλο αναλαμβάνει την εμψύχωση και καθοδήγηση των κοριτσιών. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μπορεί να δει κανείς τις δουλειές που έχει κλείσει ως μοντέλο όπως η πιο πρόσφατη συνεργασία της με την GUESS.

Ο ρόλος της στο bootcamp είναι να βοηθάει τα κορίτσια για να έχουν ενέργεια, στις πόζες. Όπως αναφέρει, «Έχουμε πολλές διαφορετικές κοπέλες αυτή τη φορά, αλλά όλες είναι όμορφες με τον τρόπο τους. Είναι ωραίο να έχουμε diversity και όλα αυτά. Ο ρόλος μου δεν είναι δύσκολος γιατί ξέρω τι κάνω και είμαι εδώ με τα κορίτσια και βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου».

Μεταξύ άλλων, η Μαίρη Βιτινάρος τόνισε ότι στο GNTM θέλει να δει κορίτσια που έχουν αυτοπεποίθηση. «Είναι πολύ σημαντικό, θέλουμε δυναμικές πόζες, ενέργεια. Αυτά είναι σημαντικά στην φωτογράφιση. Με τους κριτές τα πάω καλά, είναι όλοι τόσο καλοί και πολύ φιλόξενοι. Ο Γιώργος έχει πολύ πλάκα, ο Τάσος είναι πολύ φιλικός και η Βίκυ είναι θεά. Είμαι πολύ χαρούμενη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ