Το χθεσινό πλατό του GNTM 5 ξεκίνησε και όλοι οι κριτές κλήθηκαν για ακόμα μία φορά να κρίνουν όλες τις διαγωνιζόμενες για το αποτέλεσμα που έφεραν στο πλατό.

Στην τέταρτη θέση της κριτικής επιτροπής βρίσκεται η διευθύντρια του περιοδικού Marie Claire, Γαλάτεια Λασκαράκη, η οποία δίνει το δικό της στίγμα για το τι σημαίνει φωτογραφία μόδας. Οι κριτές, Βίκυ ΚαγιάΤάσος Σοφρωνίου και Γιώργος Καράβας, αναλαμβάνουν με τις συμβουλές τους να απαλλάξουν τα μοντέλα από όλα εκείνα τα στοιχεία, που τις εμποδίζουν ώστε να φέρουν στο επόμενο πλατό μία άρτια λήψη. Τα μοντέλα αντιλαμβάνονται πως όσο οδεύουν προς την τελική ευθεία θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για να «πάρουν τη δουλειά», δηλαδή την καλύτερη φωτογραφία.

Ωστόσο το GNTM, όπως και το modelling, καθορίζεται από κανόνες, οι οποίοι όσο σκληροί κι αν είναι, προετοιμάζουν τα μοντέλα  για όλα όσα απαιτητικά αλλά ταυτόχρονα και υπέροχα, θα ακολουθήσουν.

Κατά τη διάρκεια του πλατό, τα κορίτσια απέσπασαν και αρνητικές αλλά και θετικές κριτικές. Η Μιχαέλα η οποία στη φωτογράφιση είχε disadvantage άκουσε θετικά σχόλια για τη φωτογραφία που έφερε στο πλατό. Το κορίτσι που κατάφερε να πάρει την καλύτερη φωτογραφία ήταν η Κότυ.

Oι κοπέλες που βρέθηκαν στο bottom 2 ήταν η Μάρα και η Κάτια που είχε καταφέρει μόλις λίγες μέρες πριν να επιστρέψει στο σπίτι. Τελικά, η κοπέλα που αποχώρησε ήταν η… Κάτια.

Πολλές από τις κοπέλες αντέδρασαν με το αποτέλεσμα και το θεώρησαν άδικο, καθώς η Μικαέλα έχει δηλώσει πως δεν την ενδιαφέρει να κάνει καριέρα ως μοντέλο και θα αποχωρήσει αν φύγει η κόρη της, η Μάρα. Παρόλα αυτά συνεχίζει την πορεία της στο διαγωνισμό.

Τα κορίτσια που βρίσκονται στην 7αδα του GNTM 5 είναι οι: Αλεξία, Κότυ, Μαρίτα, Βικτώρια, Μύρια, Μιχαέλα και η Μάρα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ