Το νέο επεισόδιο του GNTM 5, ξεκίνησε με όλες τις κοπέλες του σπιτιού σε ένα ήρεμο κλίμα.

Όλες οι κοπέλες του διαγωνισμού φαίνεται ότι ξεκίνησαν τη μέρα τους ήρεμα με ένα μόνο άγχος: Το disadvantage.

Οι coaches των κοριτσιών Χρήστος Μπίρμπας και Μαίρη Βυτινάρος εισέβαλαν στο σπίτι του GNTM 5 και ανακοίνωσαν στα κορίτσια την πρώτη τους δοκιμασία που θα αναδείξει την σεξουαλικότητά του.

Συγκεκριμένα τα κορίτσια έδειξαν τις δυνατότητές τους στο pole dancing υπό της οδηγίες δασκάλας.

Στη συνέχεια, οι κοπέλες έβαλαν τα άνετα ρούχα και σορτσάκια και ανέβηκαν στον στύλο ώστε να κάνουν τα χορευτικά που η ειδικός τους έδειξε. «Το pole dancing είναι η πλέον δυναμική γυμναστική και τρόπος ώστε να αναδειχτεί η σεξουαλικότητά σας.» ανέφερε ο Χρήστος Μπίρμπας.

Τα κορίτσια βάφτηκαν, ετοιμάστηκαν και κατευθύνθηκαν προς το στούντιο στο οποίο θα φωτογραφηθούν για τη δοκιμασία αποχώρησης. Η έκπληξη που τις περίμενε, ήταν ένας παλιός γνώριμος του GNTM, o Emmanuel. Ο Emmanuel, ο οποίος συμμετείχε στο GNTM 3 θα έχει τον ρόλο του παρτενέρ των κοριτσιών στα οποία ζητήθηκε να βγάλουν τον πιο σέξι εαυτό τους.

Η Βικτώρια, η οποία κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο επεισόδιο, κλήθηκε να αποφασίσει ποιες κοπέλες θα έχουν το disadvantage το οποίο αφορά τον χρόνο και συγκεκριμένα όποια το πάρει θα έχει στη διάθεσή της τον μισό χρόνο για να φωτογραφηθεί.

Για τη δοκιμασία, τα κορίτσια θα πρέπει να ποζάρουν σε ένα ντους μαζί με τον Emmanuel και να αναδείξουν τον πιο σέξι εαυτό τους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ