Γνωστός τραγουδιστής, που έγινε γνωστός από το Voice, συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου μαζί με τη γυναίκα του γιατί στο αυτοκίνητό τους βρέθηκε κοκαΐνη.

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, είχε ζητήσει από τον dealer του να του αφήσει κοκαΐνη στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε αφήσει ξεκλείδωτο κοντά στο μαγαζί, επί της Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια, όπου τραγουδάει.

Την ώρα όμως που ο dealer άνοιξε το αυτοκίνητο για να αφήσει μέσα την κοκαΐνη, από το σημείο περνούσε ομάδα της ΟΠΚΕ. Που παρατήρησε πως κάτι συμβαίνει, με τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως επρόκειτο για διάρρηξη αυτοκινήτου. Όταν πλησίασαν, όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν… διαφορετικά.

Ο dealer είπε ότι η κοκαΐνη που βρέθηκε πάνω του ήταν… παραγγελία από τον τραγουδιστή και πως εκείνος είχε αφήσει το αυτοκίνητο ανοιχτό για να την αφήσουν μέσα.

Μοιραία, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον τραγουδιστή αλλά και τη σύζυγό του, που κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας και την Τρίτη θα οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Πηγή: newsit.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ