Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει γνωστός τραγουδιστής και το αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό μας» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού.

Ο λόγος για τον Σάκη Αρσενίου, που μπορεί να είναι μόλις οκτώ μήνες σε σχέση με τη νεαρή σύντροφό του, Λαμπρινή, ωστόσο οι δυο τους προχώρησαν στο επόμενο βήμα.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει ωραιότερος θεσμός από το να κάνεις οικογένεια. Είναι δύσκολο να βρεις τον άνθρωπό σου. Έχω βρει τον άνθρωπό μου, θα παντρευτούμε κάποια στιγμή άμεσα… Είμαι ερωτευμένος και είμαι πολύ καλά. Έχω βρει έναν πολύ καλό άνθρωπο… Είναι αθλήτρια η σύντροφός μου» ανέφερε αρχικά ο Σάκης Αρσενίου.

Και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί, του οποίου το φύλο δεν γνωρίζουν ακόμη. «Θα γίνω και μπαμπάς! Νιώθω πολύ όμορφα. Δεν ήταν κάτι το οποίο έγινε τυχαία. Το θέλαμε… Γέλασα, χάρηκα, οι γονείς μου τρελάθηκαν».

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο Σάκης Αρσενίου έκανε ήδη πρόταση γάμου στη σύντροφό του και δεν σκέφτεται τη συμμετοχή του στο All Star Survivor.

Δείτε πώς το ανακοίνωσε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ