Στην σύλληψη γνωστού τράπερ προχώρησε η ελληνική αστυνομία στην Θεσσαλονίκη, μετά από την καταγγελία που έκανε 16χρονη για τον βιασμό της από τον 27χρονο.

Ο τραγουδιστής της τραπ και η ανήλικη γνωρίστηκαν μέσω Instagram και φέρεται να την έβαλε στο αυτοκίνητό του παρά τη θέλησή της και να την οδήγησε σε απόμερο σημείο του Δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από την καταγγελία της 16χρονης, ο 27χρονος είχε συλληφθεί στις 8 Ιουνίου έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της παράνομης κατακράτησης και της παράνομης βίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, στη συνέχεια με χρήση σωματικής βίας την κράτησε εντός του αυτοκινήτου και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της.

Στη διάρκεια της απολογίας του, στις 10 Ιουνίου, στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 27χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι ξεπέρασε τα όρια και να αποδέχθηκε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, λέγοντας ότι υπήρξε φορτικός, αγνοώντας την εκπεφρασμένη άρνηση της 16χρονης, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος προσπαθούσε να την πείσει να βρεθούν μέσω μηνυμάτων που της έστελνε στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε βάρος του απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικης και παράνομη κατακράτηση, ενώ με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές

Ο 27χρονος είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, όταν τον Ιανουάριο του 2021 στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης και εν μέσω lockdown, είχε συγκεντρώσει πλήθος Ρομά με όπλα στα χέρια για τα γυρίσματα βιντεοκλίπ, ενώ ανάμεσα στα δεκάδες άτομα υπήρχαν αρκετοί ανήλικοι με όπλα να σημαδεύουν προς την κάμερα.

Μιλώντας τότε στο Mega σχετικά με το περιστατικό, είχε ισχυριστεί πως «τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ψεύτικα, για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ. Ο κόσμος μαζεύτηκε επειδή μας είδε. Είχα πάει εγώ με 2-3 φίλους μου, βγήκα να κάνω το γύρισμα, και επειδή μας είδαν μαζεύτηκαν. Δεν μπορούσαμε να τους διώξουμε, δεν έφευγαν».

Πηγή: lifo.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ