Ελένη Πέτα παραχώρησε συνέντευξη στο “Happy Day” και αναφέρθηκε στην πορεία της στη μουσική, αλλά και στη σχέση της με τη Δέσποινα Βανδή.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια ανέφερε αρχικά στη Χριστιάνα Κοχλατζή: «Είχα ένα εύκολο ξεκίνημα τη δεκαετία του 90, στην πορεία όλα άλλαξαν. Διάλεξα έναν άλλον δρόμο και δεν στηρίχτηκα ποτέ στο lifestyle μου. Δεν ήμουν ποτέ μέσα στο σύστημα και αυτό ήταν και είναι δυσκολία μου. Δεν μπήκα ποτέ σε παρέες. Δεν κατακρίνω κάποιον που προβάλει την προσωπική τους ζωή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κυριαρχήσει».

Παράλληλα, η Ελένη Πέτα μίλησε για τη Δέσποινα Βανδή και τον λόγο για τον οποίο χάθηκαν: «Με τη Δέσποινα Βανδή κατεβήκαμε μαζί και τα πρώτα χρόνια κάναμε πολλή παρέα. Στη διάρκεια όμως χώρισαν οι δρόμοι μας. Δεν έγινε κάτι. Είναι ένας άνθρωπος που είναι μέσα στην καρδιά μου, απλά απομακρυνθήκαμε. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν όταν γέννησα το γιο μου και με πήρε τηλέφωνο».

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι είχε περάσει από το μυαλό της να σταματήσει την ενασχόληση με το πεντάγραμμο, εξηγώντας τους λόγους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ