Την Τζένη Θεωνά υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” ο Φώτης Σεργουλόπολος και η Τζένη Μελιτά, με αφορμή της παρουσίαση της εκπομπής “Μαμά-δες”.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στους παρουσιαστές της ΕΡΤ από την οποία δεν θα θα μπορούσε να απουσιάζει το κεφάλαιο της μητρότητας.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Τίποτα δεν μπαίνει πιο πάνω από αυτόν τον ρόλο: “Ο ρόλος της μητέρας είναι ξεκάθαρα ο πιο σημαντικός ρόλος που έχω κάνει μέχρι τώρα. Δεν συγκρίνεται η δουλειά με τη μητρότητα, το ένα είναι το project της ζωής μου, και το άλλο είναι η δουλειά μου, την οποία την αγαπώ και δεν θα μπορούσα να τη σταματήσω. Δεν τίθεται θέμα, πέρναγα υπέροχα στο “Σεσουάρ για δολοφόνους¨αλλά όταν ένιωσα ότι η εξίσωση θέατρο – οικογένεια δεν βγαίνει το σταμάτησα. Ήμουν ράκος συναισθηματικά. Να πω ότι είπα “όχι” στο θέατρο πριν την πρόταση από τις “Μαμά-δες” που με βόλευαν τα γυρίσματα“.

Υπάρχει κάποια ατάκα του γιου της που να της έχει μείνει αξέχαστη; Η Τζένη Θεωνά μοιράστηκε πάνω σε αυτό: “Ο καημός μου ο μεγάλος είναι ότι είναι πλέον τόσα πολλά. Είναι τόσο μεγάλος ο καταιγισμός νέων πραγμάτων που λέμε με τη γιαγιά του να τα σημειώνουμε σε χαρτί. Τώρα που τον άφησα στον παιδικό σταθμό μου είπαν ότι έχει ερωτευτεί την Κατερίνα Καινούργιου. Ο πρώτος άνθρωπος που μου είπε το παιδί μου ότι έχει ερωτευτεί ήταν η Κατερίνα Καινούργιου. Τραγούδησε ο Δήμος στην εκπομπή της και καθίσαμε να δούμε τον μπαμπά. Μου είπε “Μαμά ξέρεις ποια αγαπώ; Αυτήν” και έδειξε την τηλεόραση“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ