“Τέλος” ο Ανδρέας Γιόρτσιος και ο Κωνσταντίνος Ιάσωνος από το “The Omg Show”, αιφνιδιάζοντας με την απόφαση τον κόσμο των media

OMG… ΠΡΟΩΡΟ ΤΕΛΟΣ

Σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ανακοινώθηκε στον παρουσιαστή το τέλος της εκπομπής “ΤHE OMG SHOW” αλλά και της συνεργασίας τους, σύμφωνα με το ειδεσεογραφικό site tothemaonline. Η τελευταία εκπομπή του Ανδρέα Γιόρτσιου με τον Κωνσταντίνο Ιάσωνος  θα προβληθεί στις 10 Φεβρουαρίου,ενώ το κανάλι θα ρίξει στη μάχη τα καθημερινά επεισόδια του Master Chef.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το show μαγειρικής και τα μη προσδωκόμενα νούμερα όπως αναφέρθηκε έφεραν το πρόωρο τέλος του show.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Ο ΓΙΟΡΤΣΙΟΣ – ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΙΑΣΩΝΟΣ

To ΗΕLLO! επικοινώνησε με τους παρουσιαστές, οι οποίοι επιβεβαίωσαν την είδηση ενώ χαλαροί και αισιόδοξοι προγραματίζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Ο Κωνσταντίνος Ιάσωνος, βρίσκεται στην Πάφο (πάντα ευδιάθετος) και ανέφερε ότι: ολοκληρώνται το show στις 10 Φεβρουαρίου. Από εκεί και πέρα, όλα τα ενδεχόμενα συνεργασίας ή αποχώρησης είναι ανοικτά, μη θέλοντας να σχολιάσει κάτι παραπάνω.

Ο Ανδρέας Γιόρτσιος θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό του Omega το οποίο το τίμησε για πέντε μήνες σχεδόν, και με την την εκπομπή να ήταν τις πλείστες φορές πάνω από το μέσο όρος του καναλιού. Σε επικοινωνία μας, επιβεβαίωσε την είδηση και ανέφερε μόνο ότι μετά το τέλος του show τίθεται και… εκτός καναλιού, λήγοντας έτσι την συνεργασίας τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ