Ο επιτυχημένος τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης έκανε ανάρτηση στην δημοφιλή σελίδα του Facebook “Thank yοu Next”, στην οποίοι νέοι (και όχι μόνο) γράφουν γιατί απέρριψαν τον – την σύντροφό τους.

Το περιστατικό που περιγράφει συνέβη 21 περίπου χρόνια πριν στο ξεκίνημα της καριέρας του, με την ανάμειξη του Νίκου Κουρκούλη να ήταν εμφανής.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη στο “Thank you, Next”

“Πάω για ραντεβού στην Άνωση (μια εταιρεία παραγωγής) για να συζητήσουμε για το πρώτο μου video clip, για το “Με χαλάει”. Είχα μόλις βγει στην τηλεόραση μερικούς μήνες, στο πρωινό στην Ελένη, στη Ρουλά στο Μπράβο και ετοιμαζόμουν για το πρώτο μου CD. Στην αναμονή μαζί μου ήταν και μια κοπέλα, όμορφη, με αέρα, σιγουριά και υπέροχο χαμόγελο. Με κοιτάζει συνέχεια, μου χαμογελάει, με πλησιάζει και μου λέει “Θα ήθελα το τηλέφωνό σου να μιλήσουμε για συνεργασία!” Της το δίνω, τελειώνω το ραντεβού μου και φεύγω. Αρχίζουν τα μηνύματα. Και θέλω να βρεθούμε, μόνοι μας, και ξέρω ότι έχεις σχέση αλλά δε με νοιάζει και σε θέλω πολύ, και σε έχω δει στην τηλεόραση και τέτοια. Παίζω κι εγώ μαζί της, να δω που το πάει. Εκείνη συνεχίζει πιο χύμα. Τη ρωτάω κι εγώ ευθέως. “Τι είναι αυτό που θέλεις τελικά;” Και μου απαντάει: “Πάντα ήθελα να πάω με τον Κουρκούλη”. Παγώνω. “Τον ποιον;” ξαναρωτάω. Και συνεχίζει: “Έλα ρε Νίκο κοφτό. Σε θέλω!” ΤΥΝ κι ακόμα περιμένει απάντηση…τόσα δειλινά!”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ