Ο Γιώργος Σαμπάνης πριν λίγες μέρες είχε ένα τροχαίο ατύχημα, όπου μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν και σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή.

Ο τραγουδιστής την Κυριακή (5/6) μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τροχαίο και τόνισε ότι γράφτηκαν ανακρίβειες.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ο Θεός είναι πολύ μεγάλος. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί και εμείς και τα άλλα κορίτσια… Δε θέλω να πω λεπτομέρειες γιατί περιμένουμε να βγει η αναφορά της τροχαίας. Ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει αλλά δε θέλω να το πω στον αέρα. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση απλά επειδή διάβασα διάφορα και γράφτηκαν διάφορα, θα δείξει η τροχαία τι και πως.

Γράφτηκαν πράγματα που δεν ισχύουν. Απέφυγα τόσες μέρες να βγω να το συζητήσω δημόσια γιατί δεν είναι καλό. Όταν σώζεσαι από θαύμα απλά κάνεις τον σταυρό σου και λες “Δόξα τω Θεώ” που σωθήκαμε, δεν κοιτάς κάτι άλλο» είπε αρχικά ο Γιώργος Σαμπάνης ενώ όταν η παρουσιάστρια του ζήτησε να τους πει μια “καλησπέρα” η σύντροφός του εκείνος είπε:

«Έχει κοκκινήσει σαν το παντζάρι η Ιωάννα δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει πάει σε ένα παγκάκι και κάθεται δεν ακούει τίποτα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ