Τον Γιώργο Παρτσαλάκη συνάντησε o δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου στην Κύπρο για τις ανάγκες της εκπομπής “Ελένη”, όπου έχει μετακομίσει τα τελευταία χρόνια για τα γυρίσματα της σειράς “Η Γη της Ελιάς“.

Για τις εξελίξεις του ρόλο του στη δημοφιλή σειρά είπε: «Φαντάζομαι ότι θα λυθεί η παρεξήγηση με τη Χάιδω και θα ξαναβρεθεί με τον Λυκούργο γιατί όλοι όταν περνάνε τα χρόνια θέλουν ένα αποκούμπι» ενώ αναφέρθηκε και για τη μετακόμισή του στο νησί μας. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «Οι συνθήκες με οδήγησαν στο να έρθω στην Κύπρο. Προέρχομαι από μια οικονομική καταστροφή και έπρεπε να κάνω κάτι για να υπερασπιστώ τα παιδιά μου… Έφυγα από την πατρίδα μου. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι το κούτελο μου είναι καθαρό στην πατρίδα μου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Όσο για τη συνειδητή απόφαση που έχει πάρει, να επιστρέψει μόνιμα στην Κρήτη και να ασχοληθεί με τα κτήματά του όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις του στην “Γη της Ελιάς”, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Όταν τελειώσει η εργασία μου εδώ, ο Γιώργος σας χαιρετά και κατεβαίνει στο σπίτι του στην Κρήτη εκεί όπου γεννήθηκε. Το σπίτι του πατερούλη του και θα βρίσκεται εκεί στον μπαξέ του. Όχι να μονάσω και τέτοια τρελά και παλαβά, απλά να ζήσω κι εγώ ήρεμα και χαλαρά όσο μου μένει», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε όλα όσα μοιράστηκε ο ηθοποιός:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ