Οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση αλλά και άλλων μορφών βίας όλο και αυξάνονται με μεγάλα ονόματα του τομέα του Θεάματος να λογοδοτούν για τις ανήθικες πράξεις τους. Πολλά από τα θύματα δεν είχαν μιλήσει σε κανένα στο παρελθόν για τα περιστατικά μέχρι σήμερα.

Απ’ ότι φαίνεται με τις τελευταίες εξελίξεις, υπήρχαν ηθοποιοί οι οποίοι γνώριζαν κάποια πράγματα που συνέβαιναν αλλά κανείς δεν βγήκε μπροστά να μιλήσει. Ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης, έσπασε τη σιωπή του και αποκάλυψε ότι κάποια πράγματα, λίγο-πολύ ήταν γνωστά μεταξύ των ηθοποιών, και μερικά πράγματα τα γνώριζε και ο ίδιος.

“Αυτά που άκουγα και που ήξερα ότι συμβαίνουν και γίνονται από κάποιους ανθρώπους, δεν είχα στοιχεία να βγω, γιατί αν είχα στοιχεία θα έβγαινα. Και επειδή δεν είχα στοιχεία θα μπορούσα να κατηγορηθώ αυτομάτως και να βρεθώ για ένα κτήνος μπερδεμένος σε μια ιστορία. Γιατί πραγματικά πιστεύω ότι όταν έχεις αποδείξεις πρέπει να τις καταθέτεις” είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παρτσαλάκης μιλώντας στο MEGA.

“Αυτά για τα οποία κατηγορείται, είναι πράγματα που έχουν ακουστεί εδώ και 15 χρόνια. Έχουν ειπωθεί, εδώ και εκεί και παραπέρα. Έχω αρνηθεί πράγματα δουλειές και ιστορίες γιατί ήξερα ότι ήταν μπερδεμένοι σε αυτές τις δουλειές, αυτές οι εγκληματικές φυσιογνωμίες. Άνθρωποι φθαρμένοι, σάπιοι, ξεφτιλισμένοι λένε ότι υπηρετούν την τέχνη και κάνουν πολιτισμό.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Υπουργό Πολιτισμού λέγοντας:

«Γιατί η Υπουργός Πολιτισμού έπεσε από τα σύννεφα, δεν γνώριζε, δεν ήξερε. Αυτό είναι μια μεγάλη ντροπή! Εάν δεν ήξερε, είναι ανίκανη και αν ήξερε και δεν το έκανε είναι ανήθικη, και θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί».

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ