Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με του μαθητές να επιστρέφουν στα πόστα τους, τα αγαπημένα τους θρανία. Μεταξύ των μικρών μας φίλων βρέθηκε και ο γιος της Κρίστη Καθάργια, για τον οποίο η 13η Σεπτεμβρίου ήταν η αφετηρία όλης του της σχολικής ζωής. Όπως είναι φυσικό επόμενο ο Γιώργος Μαυρίδης έδωσε το παρόν σε αυτή τη σημαντική μέρα. Ο γνωστός επιχειρηματίας συνόδεψε τον κολλητό του στο σχολείο, και έπειτα το μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαυρίδης μαζί με τον γιο της αγαπημένης του πήγαν στο σχολείο παρέα με τους τετράποδους φίλους τους, ενώ θέλησε να το γιορτάσει κοινοποιώντας μία φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Η ανάρτηση ήρθε μαζί με μία ιδιαίτερη λεζάντα.

“Πρώτη μέρα σχολείο, 1η δημοτικού. Καλη αρχή σε όλα τα παιδιά που ξεκίνησαν το σχολείο, μακάρι να μην ξαναχρειαστει να κλείσουν ποτέ, γιατί τα χρόνια δεν γυρίζουν πίσω και η ανάμνηση του σχολείου είναι ανεκτίμητη! ΥΓ:Εγω πάντως ζήλεψα τον μπομπιρα που σε μια τόσο ξεχωριστή μέρα θα θυμάται ότι πήγε με τους κολλητούς του… ” ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ