Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται σε holiday mood και έχοντας πλέον ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές διακοπές του με την οικογένειά του. Ο δημοφιλής παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός είναι άνθρωπος που του αρέσουν οι αλλαγές και οι πειραματισμοί, κι έτσι προχώρησε σε μια αλλαγή στα μαλλιά του.

Ο host του Survivor αποφάσισε να υιοθετήσει ένα κοντό κούρεμα με έντονα σβησίματα στο πλάι, ένα hairlook το οποίο τα τελευταία χρόνια υιοθετούν πολλοί άντρες. Ποζάροντας για ακόμα μια φορά με παιχνιδιάρικη διάθεση και μέσα σε ένα τραμπολίνο έδειξε το νέο του hairstyle.

Λιανός

Ο Γιώργος Λιανός πρόκειται σύντομα να πραγματοποιήσει τη βάφτιση της κόρης του, Βαλέριας, την οποία έχει αποκτήσει με την Κωνσταντίνα Καραλέξη. Μάλιστα, ο παρουσιαστής βρέθηκε σε οίκο βαφτιστικών ειδών ώστε να διαλέξουν όσα χρειάζονται για την ξεχωριστή ημέρα.

Η αγάπη του για την κόρη του μεγάλη, ενώ μάλιστα την είχε υποδεχτεί στον Άγιο Δομίνικο. Μιλώντας στο Hello.gr, ο παρουσιαστής είχε αναφερθεί στην οικογένειά του και στην μικρή, τονίζοντας τι είναι αυτό που του προσφέρει ο ερχομός της.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιανός με ψευδές δημοσίευμα για εκείνον – Το μήνυμά του

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ