Ντόρο έχουν προκαλέσει από χθες, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Νίκο Μουτσινά και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή του, ΄΄Καλό Μεσημεράκι΄΄.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου προβλήθηκαν μέσα από το ”Πρωινό” και μεταξύ άλλων ανέφερε «Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον Νίκο Μουτσινά, οπότε πρέπει να πάρει και τις αποφάσεις του. Από πέρυσι ξεκίνησε η ιστορία να μην πηγαίνει πάρα πολύ καλά, συνεχίστηκε φέτος, μπορεί να πρέπει να ανανεωθεί, μπορεί να πρέπει να κάνει κάποια άλλα πράγματα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, μπορεί ο ίδιος να κουράστηκε, μπορεί το ίδιο πράγμα να μην πηγαίνει, πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Δεν γίνεται όταν κάποιος είναι ταλαντούχος όπως ο Νίκος, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά να σηκωνόμαστε να φεύγουμε. Αν έκανε 25% ή 30% τηλεθέαση θα ήθελε να φύγει;» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μετά το τέλος του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο και είπε εξέφρασε τη δική του άποψη. Χαρακτηριστικά, ο παρουσιαστής δήλωσε πως «Όταν θες να είσαι επικεφαλής και να έχεις και πρώτο όνομα και να παίρνεις και μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον μήνα, λεφτά που δεν τα βλέπει ο μέσος Έλληνας ούτε σε 2-3 χρόνια, θα αναλάβεις και το βάρος της αποτυχίας σου. Δεν το λέω για τον Νίκο Μουτσινά, λέω για όλους μας.

Για πρώτη φορά ο Γρηγόρης εξαπολύει ένα βέλος εναντίον του Νίκου Μουτσινά, λέγοντας ότι δεν φταίνε πάντα οι άλλοι… Πολλές φορές πρέπει να αντιλαμβανόμαστε εμείς οι άνθρωποι είναι πως όταν μας φτύνει ο κόσμος δεν ψιχαλίζει, όπως λέμε πάντα αλλά μας φτύνει ο κόσμος. Δεν σημαίνει ότι μας φτύνει για πάντα. Ένας άνθρωπος που έχει κάνει επιτυχία, θα την ξανακάνει και θα ξαναβρεί τον δρόμο του, απλώς οι εκπομπές που είναι μανιέρες πολλές φορές κάνουν κύκλους και θέλουν ανανέωση. Δεν φταίει ούτε ο Μουτσινάς ούτε ο ΣΚΑΪ, χρειάζεται ανανέωση».

Δείτε το βίντεο με την άποψη του Γιώργου Λιάγκα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ