Την ανατρεπτική συνάντηση του Νίκου Μουτσινά με την Ματίνα Παγώνη στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» το μεσημέρι της Τετάρτης (01/12) όπου η πρόεδρος της ΕΙΝΑΙΠ μάλωσε τον παρουσιαστή για τα όσα λέει τον εμβολιασμό,  σχολίασαν στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να ερμηνεύει τα όσα ακούστηκαν.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την προβολή του βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μάθει αν ο Νίκος Μουτσινάς έχει πάρει θέση κατά του εμβολιασμού καθώς όπως είπε είναι κάτι που δεν το έχει παρακολουθήσει.

Οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Πρωινό» τον ενημέρωσαν πως ο Νίκος Μουτσινάς δεν είναι κατά του εμβολιασμού αλλά είναι υπέρ της ελεύθερης βούλησης.

Στο τέλος της προβολής του αποσπάσματος ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε πως: «Δεν ξέρω αν έκανε πλάκα ή όχι ο Νίκος, ουσιαστικά είπε ότι εγώ δεν θα το κάνω όταν έρθει η σειρά μου κι αν έρθει. Δεν ξέρω αν το έχει κάνει ο άνθρωπος, αλλά από ό,τι κατάλαβα: “εγώ δεν θα το κάνω είπε“».

Ο Βαγγέλης Περρής τότε ξάφνιασε τους υπόλοιπους λέγοντας: «Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Ταυτόχρονα μην ξεχνάμε πως είναι από τους πρώτους που διακίνησαν το γνωστό βιντεάκι με τις παρεμβάσεις του κύριου Πετράκου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ