Πολλές φορές στη ζωή μας πιστεύουμε πως γνωρίζουμε το επάγγελμα που θέλουμε να ακολουθήσουμε, αλλά μερικές φορές η ζωή έχει άλλα σχέδια για εμάς. Γνωρίσαμε τον Γιώργο Λασκαρίδη ως διαγωνιζόμενο στο “Masterchef” 4, όπου συμμετείχε για να αποκτήσει εμπειρία, γνώσεις και φυσικά, για να διεκδικήσει τον τίτλο του νικητή.

Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος του διαγωνισμού και απ’ ότι φαίνεται, ο νεαρός μάγειρας αποφάσισε να κοιτάξει επαγγελματικά και το τραγούδι.

Μέσα από σχετική ανάρτηση που έκανε στο Facebook η δισκογραφική εταιρεία «Panik Entertainment Group», αποκαλύφθηκε πως ο Γιώργος Λασκαρίδης υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το λογότυπο της δισκογραφικής εταιρείας και εξομολογείται στη λεζάντα πόσο ενθουσιασμένος είναι με το καινούργιο ξεκίνημα.

Το πρώτο βήμα για να κανείς κάτι καινούριο, είναι η απόφαση ότι δεν μένεις στάσιμος, ποτέ. Μια καινούργια συνεργασία μόλις ξεκίνησε

Δείτε τις αναρτήσεις:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ