Ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο έπειτα από ενέδρα που του έστησαν έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Πριν λίγες μέρες, η Ζήνα Κουτσελίνη έλαβε εξώδικο από τη μητέρα και την αδελφή του δια μέσου της δικηγόρου, Ρόης Παυλέα, αλλά και του ασκούμενου δικηγόρου Σπύρου Χαριτάτου.

Μάλιστα, η εξώδικη δήλωση κοινοποιήθηκε στο Ε.Σ.Ρ ως καταγγελία, από τον δημοσιογράφο και πρώην συνεργάτη της εκπομπής και ασκούμενο δικηγόρο Σπύρο Χαριτάτο, ο οποίος εξέφρασε τη διαμαρτυρία του μετ’ επιφυλάξεως δικαιώματος.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (29/11) στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” προβλήθηκε το εξώδικο της μητέρας και της αδελφής του Γιώργου Καραϊβάζ που έστειλαν στην παρουσιάστρια επειδή σε πρόσφατη εκπομπή είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Σπύρος Καραϊβάζ και η Ρόη Παυλέα δίχασαν την οικογένεια και την χώρισαν σε στρατόπεδα, αφού η σύζυγος και ο γιος του άτυχου δημοσιογράφου έχουν άλλον δικηγόρο για την εκπροσώπησή τους.

Μετά το τέλος της προβολής του εξωδίκου, η Ζήνα Κουτσελίνη πήρε τον λόγο και τόνισε:

«Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Γιώργος και ο Σπύρος Χαριτάτος υπήρξαν για χρόνια φίλοι. Αν μπορεί ο Σπύρος Χαριτάτος ας αποδείξει ότι βγήκαν μια φορά έξω για καφέ. Τα λέω αυτολεξεί, όπως είπαμε αυτολεξεί και όσα μας έστειλαν εδώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ