Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του, τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με την μηχάνη του. Η είδηση του θανάτου του βύθισε σε θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Όποιος χωρίζει να σηκώσει το χέρι του», ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αναπτύξει στενή φιλία με τον υπόλοιπο θίασο. Οι συνάδελφοι και οι φίλοι του δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν την τραγική απώλεια του.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μέχρι πρότινος δεν είχε καταφέρει να μιλήσει για την απώλεια του Πάνου Νάτση και όπως ανέφερε και η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή της, ήταν σε χάλια ψυχολογική κατάσταση, αναφέρθηκε πρώτη φορά στον θάνατο του ηθοποιού το βράδυ της Κυριακής.

Μετά το τέλος της παράστασης «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη» που πρωταγωνιστεί» στο θέατρο Ήβη, ο Γιώργος Καπουτζίδης φανερά φορτισμένος είπε τα έξης: «Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας.

Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: tlife/ Instagram @prassinos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ