Ο Γιώργος Χρανιώτης έχει αδυναμία στον γιο του, ο οποίος βαφτίστηκε μέσα στο καλοκαίρι και πήρε τα ονόματα Αλέξανδρος – Ιωάννης.

Ο μικρούλης εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στους παππούδες του και έτσι ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του έχουν λίγο χρόνο παραπάνω για να τον περάσουν οι δυο τους.

Όμως, ο Αλέξανδρος – Ιωάννης έχει αρχίσει και λείπει στον μπαμπά του, ο οποίος αποφάσισε να του γράψει ένα γράμμα και να το μοιραστεί με τους followers του στο instagram.

«Πέρασε καιρός που σε είχαμε απο αγκαλιά σε αγκαλιά.Τώρα περπατάς και γελάς και χαίρεσαι και μας δίνεις ζωή και έμπνευση.Τώρα κάπως μεγάλωσες μικρέ μου.Είσαι σχεδόν μια βδομάδα στην γιαγιά και τον παππού σου και μείς εδώ κοιμόμαστε περισσότερο και πάμε και καμμία βόλτα ,αλλά ….Πεθύμησα να με ξυπνήσεις εσύ ,μικρό μου πριγκιπόπουλο ,να με ξυπνήσεις με το γέλιο ή το κλάμμα σου.Να σε κάνω μπάνιο και να σ αλλάξω.Να σε βαλω κάτω απ το ντους μαζί μου,και να κλείνεις τα ματάκια σου ,γιατί σ ενοχλεί το νερό .Να κάνουμε κούνια και να σε πάω στο παγκάκι να σου διαβάσω κάτι.Να σε ακούω να λες Μπαμπααα(μόνο εγώ),ενω οι αλλοι να με διαβεβαιώνουν ότι λες μπουντοδξοτχμπα. Να σε κάνω να γελάς τόσο πολύ ,που να σκιάζομαι κιόλας.Δεν ξέρω πως είναι να είσαι καλός Μπαμπας ,ξέρω όμως πως είναι να μαι,ο Μπαμπας σου.Μου λείπεις μικρέ Αλέξανδρε»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ