Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Τι λες τώρα”. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στον Μαρίνο Βυθούλκα τόσο για την επαγγελματική όσο και για την οικογένειά του, τον μικρό Αλέξανδρο και τη Γεωργία Αβασκαντήρα.

Αρχικά, ο Γιώργος Χρανιώτης έχει διανύσει αρκετά μεγάλα βήματα στον χώρο της ηθοποιίας, μέσα στο ταξίδι αυτό υπήρξαν και πράγματα που μετανοιώνει. Χωρίς να κατονομάζει τη συνεργασία στην οποία αναφέρεται, δήλωσε με σιγουριά ότι: “Έχω μετανιώσει για αρκετά από τα πράγματα που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Πριν από περίπου 9 χρόνια μετάνιωσα για μια επαγγελματική συνεργασία που είχα στο θέατρο. Την έχω μετανιώσει 100%“.

Η πατρότητα του έμαθε την υπομονή, θα ήταν λοιπόν διατεθειμένος να το ξανά κάνει; Ο ίδιος απάντησε πως: “Αν ξεπεράσω τους φόβους μου και η σύζυγος μου ξεπετάσει τις υγιείς ναρκισιστικές της ανησυχίες, καθώς θέλει ως χορεύτρια να επανέλθει στο σώμα της όπως ήταν πριν τον ερχομό του Αλέξανδρου, ίσως και να θέλαμε ένα δεύτερο παιδάκι

Κλείνοντας, ο Γιώργος Χρανιώτης στήριξε πως δεν υπάρχει κάτι που θα ήθελε να κάνει σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν το έχει κάνει. “Μέχρι στιγμής αφήνει τα πράγματα να κυλήσουν Δεν νομίζω πως έχω απωθημένα. Ας πούμε, δεν έχω παίξει στην Επίδαυρο αλλά δεν έχω και απωθημένο να παίξω γιατί ξέρω ότι θα γίνει όταν έρθει η ώρα του” είπε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ