Καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” βρέθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος σήμερα το πρωί.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι και δεν δίστασε να τοποθετηθεί και για τους… διάσημους πλέον κοιλιακούς του, καθώς όσο ήταν στο Survivor ακούστηκε πως είχε κάνει αισθητική επέμβαση σε αυτό το σημείο του σώματός του και είχε βάλει πλέγμα.

Ο ίδιος δεν δίστασε να τοποθετηθεί για πρώτη φορά και να διαψεύσει τα όσα ακούγονταν.

Αρνήθηκε ότι έχει κάνει πλέγμα, ενώ τόνισε πως ήταν μια επέμβαση καθαρά για διόρθωση. Μάλιστα, δεν δίστασε να σχολιάσει και το πρήξιμο του κατά τη διάρκεια που ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως ανέφερε:

“Δεν έχω βάλει πλέγμα. Είμαι χωρίς πλέγμα. Ο γιατρός δεν είπε κάτι για πλέγμα. Είχα κάνει μια διόρθωση. Ήταν ένα περίεργο Survivor. Του πρώτους δύο μήνες όντως υπήρχε πείνα. Δεν μας έδιναν να φάμε, απλά πλακωθήκαμε στην καρύδα. Η καρύδα παχαίνει. Έχει καλά λιπαρά, αλλά παχαίνει πολύ. Λίγο πριν το συμβούλιο πίναμε καφέ, γιατί στα συμβούλια κλείνανε τα μάτια…

Πρήστηκα, γιατί έβγαλα ένα βακτήριο στο στομάχι. Σε κάποια αγωνίσματα που πέφταμε σε καταπράσινα νερά, ήπια κατάλαλος και πέρασε στο στομάχι μου. Με είχε πάει αίμα, είχα διάρροια, πονούσα και έτσι πρήστηκα. Πήγα στο νοσοκομείο και έπαιρνα κορτιζόνη. Ήμουν λες και ήμουν τριών μηνών έγκυος. Έπαθα τυμπανισμό και κατακράτηση”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ