Περιζήτητος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός και αγαπητός μετά την συμμετοχή του στο αγωνιστικό ριάλιτι Survivor και εν τέλει την νίκη του σε αυτό. Από τότε, κάνει προσεκτικά επαγγελματικά βήματα δοκιμάζοντας διαφορετικά πράγματα όπως την υποκριτική, την φιλανθρωπική δράση ή την έκδοση βιβλίου.

Το τελευταίο διάστημα συζητιέται έντονα η επιστροφή του στην τηλεόραση και το αν θα έχει ενεργό ρόλο σε κάποιο πρότζεκτ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Zappit.gr, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συζητά για δύο εντελώς διαφορετικά πρότζεκτ, που του έχουν προταθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Η μια πρόταση αφορά σειρά που προγραμματίζει να εντάξει στο καθημερινό του πρόγραμμα από την ερχόμενη σεζόν το κανάλι. Οι σκέψεις είναι η σειρά να είναι απογευματινό εποχής και η πρόταση που αφορά τον Ντάνο, να αναλαμβάνει έναν από τους βασικούς ρόλους της σειράς.

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πολιορκείται από τον παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί για το All Star Survivor, όχι όμως για τη θέση του παρουσιαστή που ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα. Οι πληροφορίες λένε πως ο Τούρκος παραγωγός θέλει τον Ντάνο ως παίκτη στο reality επιβίωσης.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική επιλογή του Γιώργου Αγγελόπουλου ανάμεσα στις προτάσεις που δέχθηκε ή αν θα κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό του χρόνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ