Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει απασχολήσει επί σειρά μηνών το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, καθώς το μυστήριο με το επόμενο επαγγελματικό βήμα του συνεχίζεται. Όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρχε ένα ”θρίλερ” με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης που τον πρωτογνωρίσαμε. Παράλληλα, υπάρχει αναμονή κοινού και για τη συμμετοχή του σε ξένες ταινίες, ενώ είχε βρεθεί κοντά και σε τηλεοπτικές σειρές.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος κινείται αθόρυβα και σταθερά σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Πρόσφατα, σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα στο zappiT, εθεάθη στην Barking Well Media. Ο Ντάνος πέρασε την πόρτα της εταιρείας παραγωγής την περασμένη Τετάρτη και συναντήθηκε με στέλεχος της εταιρείας, με τη συζήτησή τους να αφορά το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε κάποιο από τα project που σχεδιάζεται.

Παράλληλα, σύμφωνα και με τον Νίκο Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό Μας», ανέφερε ότι συναντήθηκε τόσο με τον Νίκο Κοκλώνη όσο και με τον Τζώνη Καλημέρη και θέμα της συζήτησης ήταν η συνεργασία των δύο πλευρών για ξεχωριστό project, το οποίο θα αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ