Ο νικητής του Survivor 2017, Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα. Ο Ντάνος μίλησε για πρώτη φορά για τους λόγους που δεν θα τον δούμε στην νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ που ετοιμάζεται και για το αν δέχτηκε τελικά πρόταση για το All star Survivor.

Σχετικά με την σειρά του ΣΚΑΙ, ο Ντάνος λέει ότι ο σεναριογράφος Κώστας Βαζάκας έγραψε ένα σενάριο σκεπτόμενος τιμητικά εκείνον και κάποιες action σκηνές που ξέρει να κάνει. Συγκεκριμένα, λέει ότι ”Είναι μία αστυνομική περιπέτεια που έχει και δράμα μέσα και έχει πολλές ανατροπές… Είχαμε συμφωνήσει προφορικά να είμαι σε καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ. Δεν προχώρησε. Δεν υλοποιείται από απόφαση κάποιου άλλου, όμως ήταν πολύ προχωρημένες οι συζητήσεις», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Για το Survivor ως τηλεοπτικό πρότζεκτ, o Ντάνος αναφέρθηκε στην εικόνα που παρουσιάζει το φετινό ριάλιτι επιβίωσης και για την χαμηλή τηλεθέαση. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι «Υπάρχουν κοινά σημεία ως προς την εικόνα στο φετινό survivor άλλα το concept είναι λίγο διαφορετικό. Κάθε χρονιά του Survivor η παράγωγη και οι συντελεστές δημιουργούν ένα νέο παιχνίδι. Εμείς δεν ξέραμε πολλά πράγματα. Αυτό μας έκανε πιο αυθόρμητους και είχαμε και αρκετά αγωνιστικό ενδιαφέρον. Ο φετινός κύκλος δεν έχει τόση απήχηση στα νούμερα τηλεθέασης, γιατί είναι η πέμπτη χρονιά. Θέλει γενικότερα φρεσκάρισμα το project.

Όσον αφορά το Survivor All Star, εξηγεί ότι ”Δεν μπορώ να σκεφτώ το project Survivor, αν πούμε ότι σκέφτομαι να πάω ξανά, χωρίς να ξεκινάει το 70% από αγωνιστικό κομμάτι.”

Δείτε τι δήλωσε για το Survivor και για την σειρά στο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ