Εδώ και λίγο διάστημα κυκλοφορούν φήμες ότι ο Γιώργος Αμούτζας και η Έλενα Πιερίδου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο ”Νικηφόρος” του Σασμού και η Κύπρια ηθοποιός διατηρούσαν δεσμό τον τελευταίο χρόνο και συγκατοικούσαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life και την Σήλια Αποστόλου, ύστερα από έναν περίπου χρόνο, συνειδητοποίησαν ότι αυτά που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από εκείνα που τους κρατούν μαζί και ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέζονται. Έτσι, αποφάσισαν πως είναι καλύτερο να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Αν δεν ήταν ο Γιώργος νομίζω πως δε θα έπαιρνα την απόφαση να μετακομίσω και μάλιστα εν μέσω πανδημίας στην Αθήνα. Εξελίχθηκε με ταχείς ρυθμούς, γιατί με το που γνωριστήκαμε μείναμε κατευθείαν μαζί. Στη συγκατοίκηση γνωρίζεις τον άλλο όπως πραγματικά είναι, αλλά χάνεις το πρώτο κομμάτι της σχέσης, το οποίο θεωρώ εξίσου σημαντικό» είχε πει χαρακτηριστικά.

Από την άλλη ο Γιώργος Αμούτζας που αυτό το διάστημα περιοδεύει με την παράσταση “Φιλοκτήτης” είχε εμμέσως επιβεβαιώσει τον χωρισμό μέσα από δηλώσεις του.

Η νεαρή ηθοποιός βρίσκεται πλέον το μεγαλύτερο διάστημα στην Κύπρο, καθώς έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσε με τον Γιώργο Αμούτζα και συζητά κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που έχει εκεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ