Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ένα πολύ σημαντικό μήνυμα θέλησε να περάσει ο Μίλτος Τεντόγλου, κατά τη διάρκεια της απονομής του χρυσού μεταλλίου που κέρδισε.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωταθλητής, αποφάσισε να φορέσει ροζ μάσκα πάνω στο βάθρο κάτι που έχει τη δική του, ξεχωριστή σημασία.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, τρία από τα τέσσερα μέλη της ομάδας ξιφασκίας των ΗΠΑ, εμφανίστηκαν και αυτά με ροζ μάσκες.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τη συμμετοχή του συναθλητή τους, Άλεν Χάτζιτς!

Ο Μίλτος Τεντόγλου κρατάει το χρυσό μετάλλιο ανάμεσα από τους δύο Κουβανούς Xουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία και Μέικελ Μάσο κατά τη διάρκεια της απονομής στο άλμα εις μήκος ανδρών του στίβου στο Εθνικό Στάδιο του Τόκυο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, Ιαπωνία, τη Δευτέρα 02 Αυγούστου 2021. Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς αναδείχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8.41 μ., επίδοση που έπιασε στο 6ο και τελευταίο άλμα του ανατρέποντας όλα τα δεδομένα, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο ήταν 4ος στην κατάταξη στο Olympic Stadium του Τόκιο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ

Ο Αμερικανός, κατηγορείται για τρεις απόπειρες βιασμού και ενώ είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατάφερε να πάει μετά από νίκη του στην έφεση.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν και ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης, θέλησε να στηρίξει τα θύματα που έχουν δεχτεί σεξουαλική επίθεση.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ