Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό βιβλίοπωλείο βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος χθες, Τρίτη 17 Ιανουαρίου και οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών εκπομπών έδωσαν το παρών τους. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους ανθρώπους που εισέρχονται στον χώρο της υποκριτικής δίχως την απαραίτητη κατάρτιση αλλά και για το ποιόν ενός ηθοποιού.

Όσον αφορά στο αν ένας καλός ηθοποιός μπορεί να είναι και καλός άνθρωπος, ήταν σαφής. «Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε έναν σκοτεινό εαυτό και έναν εαυτό ο οποίος είναι ευλογημένος. Από την ώρα που γεννιόμαστε υπάρχει αυτό. Η διαχείριση του εαυτού μας είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση και πολύ μεγάλη που δεν έχει να κάνει ούτε με την τέχνη ούτε με το επάγγελμα μας. Έχει να κάνει πιο πολύ με το πως αντιλαμβάνεσαι τη ζωή».

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το εάν θα συνεργαζόταν στο μέλλον με κάποιον άνθρωπο που προέρχεται από ριάλιτι στον χώρο της υποκριτικής, χωρίς να έχει την απαραίτητη κατάρτιση, ο Γιάννης Μπέζος ήταν απόλυταξ ξεκάθαρος. «Δεν χρειάζεται να απαντήσω. Είναι αστεία πράγματα. Δεν χωράει απάντηση. Είναι σαν να μου ζητάτε να φάω φαγητό από έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να μαγειρεύει. Δεν υπάρχει περίπτωση».

Δείτε όλες τις δηλώσεις του ηθοποιού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ