Θετική στην κορωνοϊό είναι η… Χριστιάνα Αριστοτέλους!

Η οικοδέσποινα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha Κύπρου “Με αγάπη Χριστιάνα” διαγνώστηκε χθες το πρωί θετική στο κορωνοϊό, μετά από PCR τεστ που έκανε.

Η ίδια γνωστοποίησε το γεγονός μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και εναπόθεσε τα πρώτα λόγια, αναφέροντας πως δεν θα μας κρατάει συντροφιά τα απογεύματα από εδώ και στο εξής… μέχρι να βγει από την καραντίνα.

Οι συνεργάτες της εκπομπής είναι αρνητικοί στα rapid test, τα οποία υποβλήθηκαν αμέσως. Μέριμνα του τηλεοπτικού σταθμού είναι η υγεία και η ασφάλεια όλων των υπαλλήλων αποφασίοντας ούτε σήμερα η εκπομπή να βγει στον “αέρα”, αφού όπως βλέπετε και στις εικόνες οι συνεργάτες της, τέθηκαν σε PCR τεστ για να είναι 100% σίγουρο, το αρνητικό του αποτελέσματός τους αλλά και να περάσουν οι κατάλληλες ώρες για πιθανόν ανίχνευση του ιού στον οργανισμό τους.

Η εκπομπή θα επιστρψει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες υπό την καθοδήγηση της Χριστιάνας Αρτεμίου, ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα βγουν αργά το απόγευμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ