Στα προσεχή επεισόδια της σειράς Γη της Ελιάς, πρόκειται να συμβούν διάφορα απρόσμενα γεγονότα, που προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα στην οικογένεια των Βρεττάκων. Από τη μία ολική καταστροφή και από την άλλη η ολοκλήρωση μιας ευτυχίας.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τη Γη της ελιάς στο MYtv ο Παναγιώτης Μουλόπουλος, ο Ισίδωρος και η οικογένειά του θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια μεγάλη καταστροφή. Εκείνος προσλαμβάνει τον Γρηγόρη για να αποκαταστήσει μια βλάβη που υπάρχει στα μηχανήματα που έχει ως αποτέλεσμα να φέρνει πίσω την παραγωγή. Ωστόσο, όσο εκείνος φτιάχνει τα μηχανήματα και οι εργαζόμενοι βρίσκονται στα πόστα τους και δουλεύουν, ξεσπάει μία μεγάλη φωτιά στο ελαιοτριβείο.

Στη Γη της ελιάς επικρατεί πανικός. Ο Απόστολος μπαίνει μέσα με κίνδυνο της ζωής του να για να βγάλει την Ευτυχία και τον Γρηγόρη οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί. Ο Γρηγόρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Σύμφωνα με το πόρισμα η φωτιά προκλήθηκε από λάθος του Απόστολου, ο Ισίδωρος και ο Μάνος τον υποβιβάζουν κι εκείνος παραιτείται. Ο Ισίδωρος ενημερώνει τον Ανέστη πως μεταφέρεται δοκιμαστικά σε αυτό το πόστο. Όμως, όταν ο Μάνος επισκέπτεται τον Γρηγόρη στο νοσοκομείο, μαθαίνει πως ο Ανέστης βρίσκεται πίσω από τον εμπρησμό και το οργάνωσε για να βγάλει από τη μέση τον Αποστόλη.

Παράλληλα, στη Γη της ελιάς, η Ιουλία και ο Κουράκος παίρνουν μια σημαντική απόφαση, να παντρευτούν σε έναν μήνα, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Όλοι χαίρονται με αυτή την εξέλιξη, εκτός από τον Στάθη, ο οποίος προσπαθεί να αποτρέψει την Ιουλία από το να παντρευτεί. Θα καταφέρει άραγε ο αστυνόμος Κουράκος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη του;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ