Τα δεινά των… 300 του Λεωνίδα φαί­νεται ότι πέρασε το σώμα του Gerard Butler, του πρωταγωνιστή της ταινί­ας «300» του 2007, στην προετοιμασία.

Ο ηθοποιός σχολιάζοντας έπειτα από χρόνια τη μεγάλη του κινηματογραφι­κή επιτυχία σε συνέντευξη που παρα­χώρησε στο Hollywood Reporter, είπε ότι φέρθηκε σκληρά στο κορμί για να φτά­σει σε σημείο να παραπέμπει στον Λεω­νίδα, τον βασιλιά της Σπάρτης.

«Κατέστρεφα το κορμί μου αλλά έδειχνα φανταστικός κάνοντάς το» δή­λωσε χαρακτηριστικά. Όπως αποκάλυ­ψε, γυμναζόταν έξι ώρες την ημέρα για να προετοιμαστεί, με δύο ώρες CrossFit, δύο ώρες Body Building και δύο ώρες προπόνηση πάλης!

Η προσπάθειά του αλλά και η ματιά του σκηνοθέτη Ζακ Σνάιντερ οδήγη­σαν σε μια με­γάλη κι­νηματογραφική επιτυχία, με το box office να ξεπερνάει παγκοσμίως τα 456.000.000 δολάρια, ωστόσο ο Μπάτλερ παραδέχεται ότι, όταν γίνονταν τα γυρίσματα, δεν ήταν σίγουρος ότι θα έβγαινε της προκοπής!

«Υπήρ­χαν στιγμές που κυκλοφο­ρούσες με την κόκκινη κά­πα και το στενό δερμάτι­νο βρακάκι και κάποιος έδειχνε προς ένα σημείο και φώναζε “Κοίτα! Ένα χωριό καίγεται!”» θυμά­ται ο Μπάτλερ, που έκα­νε όλα τα γυρίσματα μπρο­στά σε μια πράσινη οθόνη, στην οποία μετά περ­νούσαν οι επικές σκηνές μάχης που γίνο­νταν ψηφιακά.

Αυτό τον έφερνε σε αμηχανία για­τί δεν είχε καμία εικόνα για το πώς θα ήταν το αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα

«Θυμάμαι να λέω “Ω θεέ μου. Αυτή η ταινία θα εί­ναι χάλι”» εξομολογείται. Τελικά όχι δεν ήταν χάλι, αλλά τον ανέδειξε και σε σταρ παγκόσμιου βεληνε­κούς!

«Όταν είδα πρώτη φορά το τελικό αποτέλεσμα, ήμουν μαζί με 13 φίλους και συ­νεργάτες και μας έπεσαν τα σαγόνια. Έλεγα συνέχεια: “Κοίτα τι έκανε ο Ζακ!” Δεν μπορώ να μιλήσω αρκετά για το πό­σο καλός είναι ως σκηνοθέτης, ως δημιουργός, ως ευγενικός παθιασμένος άν­θρωπος!» παραδέχτηκε ο Μπάτ­λερ.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Espresso

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ