Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Νατάσα Πηλείδου, αφού πριν από λίγο υποδέχτηκε το δεύτερο μωράκι της!

Η Υπουργός Ενέργειας γέννησε σήμερα το πρωί σε Ιδιωτική κλινική της πρωτεύουσας και χαίρουν άκρα υγείας, τόσο η ίδια όσο και το μωρό.

Όπως έγινε γνωστό, το φύλο του μωρού είναι αγοράκι, ενώ η ίδια παραμένει στις επάλξεις όσον αφορά τις ευθύνες και αρμοδιότητες της στο Υπουργείο.

Η Νατάσα Πηλείδου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στις 25 Ιουνίου και είχε δηλώσει πως δεν θα χρησιμοποιήσει ολόκληρη την άδεια μητρότητας, πράγμα το οποίο έκανε και κατά την γέννηση της πρωτότοκης κόρης της.

Η Υπουργός λίγες ώρες μετά την γέννηση του παιδιού της ενημέρωνε ειδησεογραφικά μέσα όπως το Alphanews.live και τον αρχισυντάκτη Νικόλα Ζαννέτοο, επιβεβαιώντοντας  την εξαγορά της εταιρείας Noble Energy η οποία δραστηριοποιείται στην κυπριακή ΑΟΖ από την εταιρεία Chevron. H κ. Πηλείδου ενημέρωσε από το κρεβάτι του… μαιευτηρίου ότι το Υπουργείο της θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

Λίγο αργότερα ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας σε ανάρτηση του στο Facebook ανέφερε ότι σήμερα η Νατάσα Πηλείδου επικοινώνησε με τον ίδιο για ζητήματα που άπτονται του Δήμου Λάρνακας και αφορά το χαρτοφυλάκιο της.

«Η αγαπητή υπουργός επικοινώνησε η ίδια για να με ενημερώσει για τις εξελίξεις σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα μετακίνησης των δεξαμενών, το πιο σημαντικό και φλέγον θέμα της Λάρνακας. Το εντυπωσιακό του πράγματος προφανώς και δεν είναι αυτό. Είναι πως η Υπουργός είχε γεννήσει πριν λίγες ώρες, φέρνοντας στον κόσμο το 2ο παιδάκι της! Παρόλαυτα είχε την έννοια να ενημερώσει το Δημαρχείο για τις πρακτικές εξελίξεις! Προσωπικά θέλω να την ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που έχουμε από την ημέρα που ανέλαβε και ταυτόχρονα να της ευχηθώ να της ζήσει το μωράκι της και να το χαρεί όπως επιθυμεί! Δεν μπορώ επίσης να μην την ευχαριστήσω που σε μια τέτοια στιγμή η σκέψη της παραμένει στο καθήκον. Να σου ζήσει Νατάσα!»,

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ