Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα 31 Μαΐου η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Ηappy Day» της είχαν ετοιμάσει μία σειρά από εκπλήξεις. Είχαν γεμίσει το πλατό με μπαλόνια και γλυκά, της τραγούδησαν το τραγούδι των γενεθλίων και της έφεραν μία τούρτα έκπληξη για να σβήσει τα κεράκια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συγκινημένη με τις ευχές των παιδιών της και των συνεργατών της στο Happy Day

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί μαζί σας νιώθω τον ενθουσιασμό που νιώθουν τα μικρά παιδιά στα γενέθλιά τους. Γιατί μεγαλώνοντας ξεχνάμε αυτό τον ενθουσιασμό. Έχει ξεκινήσει πολύ όμορφα από το πρωί η ημέρα. Η Νάγια, η Μαίρη και ο Γιαννάκης μου είχαν αφήσει πάρα πολύ ωραία μηνύματα. Ο άντρας μου έβαλε ξυπνητήρι και μου έδωσε το πρώτο φιλάκι της ημέρας. Το ότι ξύπνησε από τις 6 και μου είπε: ‘Άγάπη μου χρόνια πολλά, να σε χαίρομαι!” είναι αξιοσημείωτο», είπε η Σταματίνα.

Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο ακούστηκαν οι φωνούλες των παιδιών της, της Νάγιας, της Μαίρης και του Ιωάννη- Εφραίμ που της ευχήθηκαν, γεγονός που συγκίνησε την παρουσιάστρια. «Τι να πω για τα παιδάκια μου; Συγκινήθηκα πάρα πολύ! Αυτή είναι η χαρά και η πληρότητα», είπε η Σταματίνα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ