Γαβριέλλα Ζάρτηλα: H συγκλονιστική ανάρτησή της για το τροχαίο της μητέρας της

“Την βρήκα στην εντατική…”

Mια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η Γαβριέλλα Ζάρτηλα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η ίδια μέσα από την ανάρτηση που πραγματοποίησε, αποκάλυψε το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα που είχε η μητέρα της πριν από μερικά χρόνια.

Με αφορμή παρόμοιο περιστατικό που συνέβη πριν από μερικά 24ωρα… ξύπνησαν μνήμες για την παρουσιάστρια, η οποία εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό που σημάδεψε την ίδια, αλλά και την πολυαγαπημένη της μητέρα.

Όπως έγραψε:

“ΕΦΙΑΛΤΗΣ… Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου στην θέα αυτού του τροχαίου… Εξαιτίας ενός ανεγκέφαλου οδηγού πριν μερικά χρόνια η οικογένεια μου έζησε έναν εφιάλτη. Ήταν αρχές Ιουνίου όταν οι κλήσεις μου προς την μητέρα μου έμεναν αναπάντητες, ήθελα να της μιλήσω χωρίς κάποιο λόγο… διαίσθηση ίσως. Μέχρι που με ενημέρωσαν ότι είχε τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο, την βρήκα στην εντατική. Οδηγός με την ίδια τρελή πορεία, δυστυχώς, καρφώθηκε στο όχημα που η μητέρα μου ήταν σε αναμονή στα φανάρια. Νωρίς το πρωί ήταν και τότε, πήγαινε δουλειά κι είχε την ατυχία να βρεθεί στο διάβα του. Ναι είχε και η μητέρα μου άγιο και ο ασυνείδητος οδηγός όπως και ακόμα ένα πρόσωπο που δυστυχώς ήταν θύματα του «κυρίου». Η μητέρα μου σώθηκε ναι, αυτό που έζησε και ζει όμως δεν μπορεί να διαγραφεί. Επειδή η μητέρα μου έζησε, αν και άλλαξε η ζωή της, αν και έκανε μήνες στην εντατική και κλινήρης ο τότε «κύριος» δεν καταδικάστηκε. ΑΝ πλήρωσε ένα πρόστιμο και πολύ θα ήταν… Τι λέτε κύριοι αρμόδιοι να δείτε ξανά τους νόμους και τι γίνεται με αυτούς που κάθονται πίσω από το τιμόνι και θερίζουν κόσμο και ψυχές”

Δείτε την ανάρτηση: