Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος το τελευταίο καιρό πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς βιώνει τον απόλυτο έρωτα με την Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Το ζευγάρι που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιους είδους δημοσιεύσεις, αφού επιλέγει να μην απασχολεί τα “φώτα” της δημοσιότητας με προσωπικές στιγμές τους… μας εξέπληξε με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram που συνοδευόταν με την λεζάντα:

“Να βρείτε κάποιον να… Κλπ. κλπ.”

Το ζευγάρι είναι full in love και πλέον κάνει δημόσιες εμφανίσεις μαζί, γιατί δεν θέλουν άλλο να κρύβονται. Μάλιστα, πρόσφατα παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή “Προσωπικά” με την Χρύσα Μιχαλοπούλου να δηλώνει πως είναι ευτυχισμένη.

Όπως είχε αναφέρει:

“Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ