Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε στο περιοδικό HELLO! GREECE και τον Γιάννη Βίτσα και αποκάλυψε ότι κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού στο Παρίσι έφτασε κοντά στον θάνατο.

Λίγο πριν την τηλεοπτική του επιστροφή μέσα από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάνει αποκαλύψεις.

«Σε ένα ταξίδι μου στη Γαλλία έπαθα σηψαιμικό σοκ με πολύ υψηλό πυρετό και μπήκα στην εντατική. Έπαθα θρόμβωση και πνευμονική εμβολή και σώθηκα γιατί ήμουν στην εντατική και στα χέρια των σωστών ανθρώπων. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τότε ότι κινδύνευα, αισθανόμουν σε μένα δεν θα συμβεί ποτέ τίποτα. Μετά κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο. Τότε, αν μου ανακοίνωναν ότι έπρεπε να με διασωληνώσουν, δε θα έλεγα ποτέ “φέρτε μου έναν δικηγόρο”. Θα έκανα ό,τι μου υποδείκνυαν και ήταν σωστό για την υγεία μου. Δεν μπορώ να παριστάνω τον επιστήμονα γιατί δεν είμαι».

Η πανδημία σάρωσε τις ζωές μας αυτήν τη διετία. Σε ποιο βαθμό επηρέασε τη δική σου;

«Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος για όλους μας. Αυτό που βίωνα εγώ το βίωνε όλος ο κόσμος. Στη δεύτερη καραντίνα, όμως, σε προσωπικό επίπεδο δυσκολεύτηκα πολύ περισσότερο. Όταν λέμε «πέρυσι», το μυαλό μας πηγαίνει στη χρονιά πριν από την περσινή. Είναι λίγο σαν να χάσαμε ένα χρόνο, ο οποίος δεν ήταν δημιουργικός. Ζούσαμε και ζούμε ακόμη με το φόβο της αρρώστιας. Το πιο τραγικό απ’ όλα όμως είναι ότι χάσαμε πολλούς ανθρώπους και η κοινωνία χωρίστηκε στα δύο, στους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους. Εύχομαι όλο αυτό να τελειώσει σύντομα και καλά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ