Μια δυσάρεστη και ανυπόφορη καθημερινότητα βιώνει τον τελευταίο καιρό γνωστός ηθοποιός. Όχι μόνο οι καταγγελίες εις βάρος του αυξάνονται συνεχώς, αλλά κάποιες από αυτές αναμένεται σύντομα να πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ το κλίμα στο σπίτι του είναι φορτισμένο.

Ο γνωστός ηθοποιός παραμένει κλεισμένος στο πολυτελές σπίτι του στο Ψυχικό και παρακολουθεί τις εξελίξεις λαμβάνοντας φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patkiout.gr, έκανε μια συμφωνία με τη σύζυγό του για την περίπτωση που προφυλακιστεί: να πάρει το γιο τους και να εξαφανιστούν για ένα χρονικό διάστημα, βάζοντας ταυτόχρονα μπροστά τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Ο ηθοποιός αισθάνεται πως αυτό που του συμβαίνει δεν θα έχει γυρισμό και ότι η ζωή του δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Σχεδόν μόνος, με τους περισσότερους φίλους να τον έχουν εγκαταλείψει, μιλά συνεχώς με τον δικηγόρο του προετοιμάζοντας την υπερασπιστική του γραμμή.

Tαυτόχρονα, βλέπει την απόσταση ανάμεσα στον ίδιο, τη γυναίκα και τον μοναχογιό του να μετατρέπεται σε χάσμα με πολλές εντάσεις και καβγάδες που έχουν κάνει αφόρητο το κλίμα στη βίλα του Ψυχικού.

 

 

 

Πηγή:in.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ