Το δικό του τρελό όνειρο έκανε πραγματικότητα ο Κύπριος TikToker, Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος από τον περασμένο Οκτώβριο τριγύριζε στην Αμερική αναζητώντας τον Έλον Μασκ.

Τις περιπέτειες του, μοιραζόταν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, ο οποίος τελικά κατάφερε να τον εντοπίσει την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς και ανάρτησε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να τον αγκαλιάσει.

Το κοινό τους στιγμιότυπο έχει ξεπεράσει τα 150.000 likes.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή “Alpha Ενημέρωση” με την Κάτια Σάββα και μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε τα συναισθήματά του, τους στόχους του αλλά και το… μηνιαίο του εισόδημα.

“Είναι πιο σέξυ από κοντά. Φαίνεται άσχημος. Μιλήσαμε και κάναμε ερωτήσεις ο έναν τον άλλον. Τον είπα κατάμουτρα περίεργο, όμως αυτό επειδή τον έβλεπα στα μάτια, ενθουσιαζόταν. Ήταν τόσο λαμπερά στα μάτια μου, ήταν το πικ στη ζωή μου.

Το προηγούμενο βίντεο πήρε 7 εκατομμύρια views, λογικά αυτό θα πάρει παραπάνω άρα τα καταφέραμε. Το κάνω με το αζημίωτο. Βγάζω περίπου στις 50.000 ευρώ το μήνα.

Ο στόχος στη ζωή μου, είναι να μαθαίνω. Επίσης, θέλω να κάνω podcast με τους Υποψήφιους Προέδρους της Δημοκρατίας, γιατί οι δημοσιογράφοι τους ρωτούν βλακείες.

Δείτε το βίντεο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ